Rudolf brownie

Recept szerzője:
Street Kitchen

Hozzávalók

Hozzávalók 10 szelethez:

  • 300 g étcsoki
  • 200 g barna nádcukor
  • 200 g vaj
  • 5 db tojás
  • 100 g finomliszt
  • 30 g holland kakaópor
  • 1 mk sütőpor
  • 15 g olvasztott étcsokoládé
  • 20 db kis perec
  • 10 szem szem piros csokidrazsé
  • 20 db cukorkaszem

Elkészítési idő: 20 perc
Sütési idő: 20 perc
Hűtés: 1 óra

Elkészítés

A brownie-hoz egy nagy tálban, vízgőz fölött összeolvasztjuk a csokit, a cukrot és a vajat. Mikor homogén, belekeverjük a tojásokat, a lisztet, a kakaóport és a sütőport is. Egy 20 x 25 cm-es tepsibe öntjük a masszát. 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd hagyjuk hűtőhidegre hűlni, mielőtt szeleteljük.

A kihűlt brownie széleit levágjuk, aztán háromszögekre vágjuk, majd olvasztott csokit nyomunk a szeme, az orra és az agancsa helyére, és kidíszítjük a cukorkaszemekkel, a drazséval, valamint a perecekkel.

Recept szerzője:
Street Kitchen