Vidámságot a kórtermekbe!

3.500 Ft összegyűjtve 7.00%

CÉL: 50.000 Ft

A kampány vége: 2024.03.15.

Kérlek, támogasd kampányomat!

  Anonim támogatás

  Támogatás összege

  Egyéb összeg:

  OTP Simplepay

  Varga Tünde

  Odaadnád szívesen az energiaitalod vagy a mozijegyed árát egy gyermekmosolyért?

  Hamarosan itt a születésnapom, és egyfajta számvetéssel telik akarva-akaratlanul: mi minden sikerült, mi történt, hova tartok, milyen csodás pillanatok értek, miben szeretnék fejlődni. Hihetetlen szerencsések vagyunk mi nagyon sokan, hiszen van hol aludni, van mit enni, vannak körülöttünk szerető emberek és egészségesek is vagyunk. De nem mindenki ilyen szerencsés. Idén egy új projektet kezdek és a születésnapomon szeretnék kifejezetten a világnak is adni.

  Az idei választottam a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, akik az elmúlt 28 évükben azon dolgoznak, hogy mosolyt és nevetést vigyenek a kórházban fekvő betegeknek. Célom 50.000 Ft összegyűjtése, amelyből meg tudnak megvalósítani 1 bohócdoktori vizitet, ahol kb. 40 gyermek arcára varázsolnak mosolyt.

  Minden segítség számít, legyen szó a reggeli energiaitalod áráról, vagy amiből csokit vettél volna nekem a születésnapomra.

  Kedves Ismerősök, Barátok, Csupa Szív Emberek, nagyon bízok benne, hogy megtámogatjátok a kampányomat és minél több gyermek arcára tudunk mosolyt varázsolni! Adományozz mosolyt, a nevetés gyógyít!

  Adományozók

  2.500 Ft

  -

  500 Ft

  -

  500 Ft

  -