Születésnapi adománygyűjtés

100.000 Ft összegyűjtve 100.00%

CÉL: 100.000 Ft

A kampány vége: 2023.10.31.

Kérlek, támogasd kampányomat!

  Anonim támogatás

  Támogatás összege

  Egyéb összeg:

  OTP Simplepay

  Spilák Klára

  Amikor elhangzik a Piros Orr Bohócdoktorok neve, akkor szerencsére sokan, és egyre többen tudják, hogy ők azok, akik kórházban fekvő beteg gyerekeket látogatnak és próbálják feledtetni a fájdalmat, a nehézséget azáltal, hogy jókedvet, derűt csempésznek a nehezen múló kórteremben töltött órákba, napokba, akár hetekbe.
  Jóval kevesebben tudnak arról, hogy a bohócdoktorok idősotthonokba is rendszeresen járnak és foglalkoznak demenciával élő idős emberekkel. Pedig nagyon fontos ez a küldetésük is.
  Egyre többen vagyunk azok, akiknek idős szüleiről kell gondoskodnunk. Jónéhányan közülük már nem tudnak vagy esetleg nem akarnak önálló életvitelt folytatni, ezért idősotthonokba költöznek. Mi is azt terveztük a húgommal, hogy édesanyámnak egy ilyen intézményt keresünk. Sajnos még azelőtt meghalt, hogy ez megtörténhetett volna. Pedig tudom, hogy anyukám – játékos természet lévén – imádta volna a bohócdoktorokat, ott mókázott és nevetett volna velük hétről hétre.
  Miután a munkám egy része a Piros Orr Bohócdoktorok mellé szólít, szemtanúja lehettem olyan pillanatoknak is, amikor egy idős, demens ember a teljes bezártságból egyszer csak kinyílik egy régről ismert rigmus, dallam vagy játék hatására. Szívszorítóan gyönyörű és felemelő dolgok ezek. Azok a tekintetek örökké az enyéim most már, soha nem felejtem a mosolyokat, a rácsodálkozást a világra, aminek ezekben a percekben ismét részesei lehetnek.

  A közelgő születésnapom alkalmából azt szeretném kérni, hogy segítsétek ti is a bohócdoktorok csodálatos munkáját, hogy minél több idős ember átélhesse újra és újra ezeket a találkozásokat, várhassa hétről hétre a mindig mosollyal, szeretettel, végtelen odafigyeléssel és türelemmel érkező bohócdoktorokat és válhasson ismét gondtalan és boldog gyermekké egy kis időre.

  Adományozók

  7.500 Ft

  Ruppenthal Tuni

  Boldogat:)

  5.000 Ft

  -

  5.000 Ft

  Pavelka Sára

  2.500 Ft

  Borus Bence

  Hajrá, Klári! Hajrá idősotthonos vizitek! :)

  5.000 Ft

  -

  Köszönet a kitartó munkájukért. Köszönöm Spilák Klári, hogy megmutattad a képeket.

  10.000 Ft

  Éder Vera

  Drága Klári, mi mást, ha nem ezt a valóban fontos ügyet a vállalásodat tamogatnám! Boldog születésnapot ❤️

  2.500 Ft

  Ágnes Hegedűs

  Boldog születésnapot, drága Klári!

  5.000 Ft

  Bot Ádám

  2.500 Ft

  -

  Hajrá! És boldog születésnapot!

  5.000 Ft

  Kapusi Éva

  10.000 Ft

  Vida Andrea

  10.000 Ft

  -

  15.000 Ft

  Nagy Ilka Janka

  10.000 Ft

  Spilák Gergely

  Ez csak természetes, nagyon szívesen!

  5.000 Ft

  Bagi Andrea

  Szeretettel